Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря ви много

Comment

• Здравейте,трябва ми Ляво огледало със счупен механизъм. Аз ще си го ремонтирам.
      Last edited by TS; d.m.y г., 20:58.

Comment

• Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
        Здравейте,трябва ми Ляво огледало със счупен механизъм. Аз ще си го ремонтирам.
        Виж във "Дъра бъра"...стават там чудеса с тези огледала...)
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Здравейте колеги,
          Трябва ми воден радиатор за 155, 2,0 16V, по възможност счупен или пробит. Трябва ми за мостра, защото по него ще преработвам такъв от Libra. Мога и да ползвам този, с който съм в момента, но не мога да оставя колата на "трупчета" за ден - два.
          Last edited by lan; d.m.y г., 15:41.
          sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
            Здравейте колеги,
            Трябва ми воден радиатор за 155, 2,0 16V, по възможност счупен или пробит. Трябва ми за мостра, защото по него ще преработвам такъв от Libra. Мога и да ползвам този, с който съм в момента, но не мога да оставя колата на "трупчета" за ден - два.
            Мини през офиса шТи дам от бабата стария... незнам дали на 8 и 16в-то обаче са еднакви
            Маи трябва да са еднакви ама знам ли, несъм запознат с 16в-то толкова
            След бърза справка излиза че радиатора трябва да е същия на 8 и 16в-то така че ако имаш минавана към младост 1 има радиатор...
            Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 16:24.
            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
              Мини през офиса шТи дам от бабата стария... незнам дали на 8 и 16в-то обаче са еднакви
              Маи трябва да са еднакви ама знам ли, несъм запознат с 16в-то толкова
              След бърза справка излиза че радиатора трябва да е същия на 8 и 16в-то така че ако имаш минавана към младост 1 има радиатор...
              Прати ми телефон на ЛС да се разберем нещо...
              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Здравейте. Търся (кече,или там както се води) за тавана,но черен цвят? ... Друго Корите който са от тавана до задната кора,черен цвят (или поне да е тъмен).

Comment

• Колеги, помагайте!
                  Закъсах с алфуната.
                  Изкривих кормилната щанга (тази между рейката и кормилния накрайник). Ако на някой му се намира илишна или поне за временно ползване, моля да свирка. 0879189048 Ваклин или на Л.С.

П.П. По принцип дясната е фира, но съм сигурен, че са еднакви и двете, така, че няма значение.
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Имаш в предвид дългия накрайник на рейката ли?
                    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• По скоро говори за пръта дето излиза от рейката ,на който са навити накрайниците.
                      Ваклине ,беатка незнам как си го кривнал товадебело железо,но си в филма сега. Единственно някой с преебана рейка,която е сменил скоро и нее хвърлил старата може да ти помогне. Аз имах такава ,но я дадох с алфата намомчето дето я купи,ако недай си боже му се наложи нещо, иначе щях да ти я подаря цялата;/
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                        По скоро говори за пръта дето излиза от рейката ,на който са навити накрайниците.
                        Ваклине ,беатка незнам как си го кривнал товадебело железо,но си в филма сега. Единственно някой с преебана рейка,която е сменил скоро и нее хвърлил старата може да ти помогне. Аз имах такава ,но я дадох с алфата намомчето дето я купи,ако недай си боже му се наложи нещо, иначе щях да ти я подаря цялата;/
                        По-скоро говорим за това от снимката според мен и е описано добре какво се търси, за съжаление нямам наличен такъв...
                        Attached Files
                        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Е то това си е вътрешен накрайник дето струва 20лв и не си струва Еконта ако е втора ръка

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                            Е то това си е вътрешен накрайник дето струва 20лв и не си струва Еконта ако е втора ръка
                            Да не си в грешка, с цената...?....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                              По-скоро говорим за това от снимката според мен и е описано добре какво се търси, за съжаление нямам наличен такъв...
                              Точнотова е.
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Да не си в грешка, с цената...?....
                                Ами по спомен,като сменях на моята преди година ми излезе с отстъпката малко над 20лв на Moog
                                http://axm-auto.com/index2.php?brand...t=27&subcat=76

Comment

Working...
                                X